• 25. september 2019

Vi er meget glade for at være med i et stort droneprojekt på Odense Letbane. Hver måned overflyves hele strækningen med droner af vores kolleger i DroneFyn. Billederne giver bygherre og entreprenører på projektet et unikt overblik og mulighed for løbende at kvalitetstjekke anlægsarbejdet.

Vores rolle i Dansk Drone Kompagni er, at vi processerer billederne (så de bliver lettere at håndtere) og at vi leverer dem i vores egenudviklede software, Ortomatic, som gør det let at sammenstille med tegninger og at se udviklingen måned for måned i en webbrowser. 

Du kan se vores software i aktion her (bare zoom ind for at se dronebillederne af letbanen): https://apps.dronekompagniet.dk/ortomatic/#/project/odense-letbane

I den offentliggjorte udgave hos Odense Letbane har vi imidlertid ikke alle lag og muligheder med, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i softwarens mange muligheder. 

TV2 skriver om brug af droner i Odense Letbane projektet her: https://www.tv2fyn.dk/artikel/letbanen-overvaager-entreprenoerernes-arbejde-med-droner

Tilbage til nyhedsoversigt