Dansk Drone Kompagni er grundlagt i 2014 med det formål at arbejde professionelt med data optaget fra droner.

Vi er en full-service drone-operatør og spænder fra simple skråfoto over inspektion, opmåling og fotogrammetri til analyse af termiske optagelser med computer vision. 

Vi udvikler selv software til præsentation af dronedata, hvilket har den fordel, at vi kan lave fleksible løsninger der sikrer at data kommer i brug i arbejdsprocesserne ude hos vores kunder.

Kvalitet og effektivitet med den nyeste teknologi
Vi flyver med professionelle droner - og følger den teknologiske udvikling på området nøje.

Vi uddanner løbende vores piloter internt såvel som eksternt og via medlemskab af relevante foreninger og sammenslutninger, samt deltagelse på fagmesser og konferencer sikrer vi, at vi altid er opdateret på den nyeste udvikling.

Vi er medlem af det danske branchenetværk for droner - UAS Denmark som har base i Odense/Beldringe.

UAS Denmark testcenter og klynge drones

Hans Hansen (stifter og ejer) er derudover formand for Droneudvalget i Geoforum.

Sikkerhed og forsikring
Alle vores dronepiloter har dronebevis, hvilket er et krav efter dansk lovgivning, hvis man vil flyve kommercielt i bymæssig bebyggelse.

Professionel droneflyvning er underlagt en række specifikke regler, samt krav om bl.a. ansvarsforsikring. Vi holder os løbende opdateret om udviklingen både indenfor udviklingen af drone-teknologi samt de løbende tilpasninger af love og regler.

Droner er fleksible og det er vi også
Droner gør det lettere at komme tæt på det der skal fotograferes og at se mange forskellige vinkler. Det er lettere (og billigere) at få en drone i luften end et fly eller en helikopter

  • Vi flyver alle dage og i alle lyse timer, så snart vejret tillader det
  • Vi tager telefonen 24/7 - alle dage - og rykker gerne ud med kort varsel
  • Hvis en optagelse ikke er tilfredsstillende tager vi den om når forholdene er bedre

Priser og formater
Opgaver med droner er sjældent ens og derfor afhænger prisen af opgaven. 

På opgaver hvor billederne skal bruges til præsentationsfilm eller reklame er der både dronepilot og fotograf med ude. I andre tilfælde kan vores dronepilot måske klare opgaven alene. 

Vi leverer billeder og video i præcis de formater, du har brug for til website, film og præsentationer. Vi optager i 4K eller RAW.

Vi leverer gerne uredigerede optagelser, hvis du selv ønsker at redigere. Alternativt kan vi tilbyde redigering til færdig film inklusive grafik og speak/musik.

Rettigheder
Alle brugsrettigheder til billedmateriale overgår til kunden. Dog er videresalg ikke tilladt uden forudgående aftale.

Flyvetider og vejrforhold
Vi kan være i luften med dronen i 15-25 minutter pr batteri afhængig af dronetype samt vind og vejrforhold og vi har altid batterier med til at dække aftalt flyvetid. Vi flyver ikke, hvis der er vindstød over 10 meter i sekundet og vi flyver ikke i regnvejr.