Om os

Dansk Drone Kompagni blev startet i 2014 med det formål at arbejde professionelt med data fra droner.

Vi er i dag en full-service drone-operatør med et godt netværk landet over og vi har i stigende grad fokus på softwareudvikling, som gør data fra dronerne mere anvendelige for vores kunder. Fordi vi selv udvikler softwaren har vi mulighed for hurtigt og fleksibelt at udvikle de funktioner, vores kunder efterspørger.

Droner er i rivende udvikling
Vi flyver med professionelle droner - og følger den teknologiske udvikling på området nøje.

Via medlemskab af relevante foreninger og sammenslutninger, samt deltagelse på fagmesser og konferencer i ind- og udland sikrer vi, at vi altid er opdateret på den nyeste udvikling.

Droner gør det let at få overblik - vi gør det endnu lettere
Droner gør mange opgaver lettere. Det er lettere at få overblik over større arealer, det er lettere at inspicere tage, det er lettere at opmåle bunker. Men data fra droner kan stadig være besværlige at bruge i praksis. Vi bestræber os på at:

  • Processere data så hurtigt som muligt efter flyvning, så vores kunder får aktuelle data
  • Levere data i formater der kan bruges - hvad enten de skal ind i eksisterende software hos kunden eller skal bruges i vores egne værktøjer
  • Udvikle software der er let at bruge og som løser konkrete problemer
  • Sætte data fri. Når vi flyver overgår retten til data derfor altid til kunden - og hvis du køber licens til vores software, så får du ved udløb af licensen altid ret til at tage alle dine dronedata med dig videre i et format, der er brugbart
  • Uddanne deltagerne på vores kurser i lige præcis de elementer af droneflyvning eller dataprocessering som er relevant, for de opgaver der skal løses

 

Vi er medlem af det danske branchenetværk for droner, UAS Denmark som har base i Odense.

UAS Denmark testcenter og klynge drones

Hans Hansen (stifter og ejer af Dansk Drone Kompagne) er derudover formand for det nyetablerede (2018) Droneudvalg i foreningen Geoforum, som er et tværfagligt forum for geografisk information, med medlemmer i både offentlige og private virksomheder.

I 2016 stiftede vi sammen med 5 andre droneoperatører et landsdækkende samarbejde kaldet Dronealliancen. Her er formålet at samle teknisk og fagligt dygtige dronespecialister og samarbejde på større, landsdækkende og krævende opgaver.

Når vi afholder kurser og workshops, hvor flere skal flyve drone samtidig samarbejder vi ofte med Niels Høiberg fra ABC Flight Academy, som vi også anbefaler, når det gælder erhvervelse af Dronebevis.